ACNE

Wat is Acne
Acne is een huidaandoening die veel voorkomt in de leeftijdscategorie van 15 tot 30jaar bij zowel mannen als vrouwen. Er bestaan vele vormen van acne waarbij Acne vulgaris de bekendste is. Verschijnselen die op de huid aanwezig zijn zijn o.a. pustels (puistjes) en comedonen (mee-eters) Voor een optimale behandeling kan doorverwijzing naar de huisarts of huidtherapeute noodzakelijk zijn.

Wat kan ik voor je betekenen?
Om te beginnen is een goede huidanalyse en advies belangrijk in het nemen van vervolg stappen. Er wordt gekeken of er behandelingen in kuurverband noodzakelijk zijn of één in de zoveel weken. Tijdens de behandeling zal ik mij richten op het verbeteren van de toestand van de huid. Dit kan zijn: het verwijderen van comedonen, pustels. Het stimuleren van de celdeling d.m.v peelings die de huidstructuur verbeteren en egaliseren. Het stimuleren van de stofwisseling en doorbloeding etc. Uiteindelijk gaat het erom wat uw wensen zijn, het is aan mij om die wensen te achterhalen zodat we samen naar een optimaal resultaat kunnen werken.

Voor en na Acnebehandeling
Voor acne behandeling
Na acne behandeling

Voor het verbeteren van Acne zijn diverse behandelmethoden geschikt. Er kan gekozen worden uit behandelingen waarbij het reinigen en  verwijderen van onzuiverheden centraal staan. Peelings van Dermaquest (primary pumpkin of mangobrite) waarbij de structuur en de algehele huidconditie verbeterd.

Wat kan je zelf doen bij Acne?

  • Het allerbelangrijkste, kom er niet zelf aan! Laat dit altijd over aan de specialist. De kans op verergering, littekentjes, pigmentvlekjes is namelijk bij het ‘peuteren’ vele malen groter.
  • Verschoon elke dag (of om de dag) je kussensloop.
  • Drink voldoende water (minimaal 1,5liter per dag)
  • Vermijd het eten van varkensvlees of experimenteer of je op bepaalde voedingsstoffen reageert die je regelmatig eet.
  • Verwijder altijd make-up resten voor het slapen gaan en als je je huid reinigt het liefst in de avond omdat gedurende de nacht je huid hersteld.
  • Zorg dat je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt, sommige producten richten eerder meer schade aan dan dat ze goed zijn voor de huid. Tebiskin heeft ook voor acne een paar basisproducten die ondersteunen bij het verbeteren van de huidconditie. Deze producten bevatten geen alcohol, parabenen, minerale olien en parfum en alles zit in pompjes voor de hygiene en waardoor de werkstoffen optimaal behouden blijven.

U vindt ons hier

Welpenheuvel 13
5425 PL de Mortel
info@debeautyzolder.nl
06 - 412 56 458
via whatsapp bereikbaar

Openingstijden

Behandelingen alleen op afspraak.

Prijslijst

Download hier de meest recente prijslijst. PRIJSLIJST