OVERIGE SPECIALISTISCHE BEHANDELINGEN

Om meer aan te kunnen bieden binnen de huidverbeterende behandelingen werk ik met twee intensieve peelings van Demaquest. Voor een optimaal resultaat kunnen de peelings het beste in kuurverband gegeven worden. Daarnaast is het gebruik van de juiste producten voor thuis van groot belang. Van tevoren wordt er eerste een uitgebreide intake gehouden en wordt u goed voorgelicht over de werking en de te verwachten resultaten.

Primary pumpkin resurfacer:

Doel:
Deze peeling is uitermate geschikt voor anti-age, acne en hyperpigmentaties.

Werking:
Het verbeterd de hydratatie, verzacht rimpels en fijne lijntjes door de aanmaak van collageen die hierbij wordt gestimuleerd, het verbeterd acne en onderdrukt ontstekingen en werkt blekend op pigment.

 Mangobrite Resurfacer

Doel:
Deze peeling is geschikt voor gevoelige huidtypes, de droge huid, donkere huid en pigmentatieproblemen,

Werking:
Het verhelderd de huidtint en vermindert pigmentatie. Het zorgt voor een zachter en gladdere huidstructuur en verbeterd de hydratatie. Daarnaast verhoogd het de opnamen van thuisverzorgingsproducten.

 

Huidverbeterende massage
Dit is een combinatie van zowel bindweefsel als pincements technieken. Beide stimuleren de cellen in het weefsel (de huid) tot aanmaak van nieuwe cellen waardoor er zichtbare verbetering is in de huidstructuur. De huid zal er gladder, voller en stralender uit gaan zien. Om een optimaal effect te verkrijgen is het belangrijk deze behandeling in kuurvorm te nemen.

Shiatsu massage
Shiatsu massage is een oosterse massagetechniek waarbij er gewerkt wordt op drukpunten (energiepunten /energiepoorten die op de meridianen liggen) en meridianen (energiebanen). Het doel is in het balans brengen / het normaliseren van de huidfuncties. Doordat alles met elkaar in verbinding staat zal ook deze massage een gunstige uitwerking hebben op de rest van het lichaam. De grondlegger van de kosmetische shiatsu massage is Ronald Riksen. Deze massage wordt uitgevoerd op het gelaat, hals, decollet√© en bovenarmen en duurt zo’n 35 a 40 minuten. De n massage wordt op een rustig tempo uitgevoerd en zal daarom als zeer ontspannend worden ervaren.

U vindt ons hier

Welpenheuvel 13
5425 PL de Mortel
info@debeautyzolder.nl
06 - 412 56 458
via whatsapp bereikbaar

Openingstijden

Behandelingen alleen op afspraak.

Prijslijst

Download hier de meest recente prijslijst. PRIJSLIJST