Specialistische behandelingen

Huidverbeterende massage

Dit is een combinatie van zowel bindweefsel- als pincements technieken. Beide stimuleren de cellen in het weefsel (de huid) tot aanmaak van nieuwe cellen waardoor er zichtbare verbetering is in de huidstructuur. De huid zal er gladder, voller en stralender uit gaan zien. Om een optimaal effect te verkrijgen is het belangrijk deze behandeling in kuurvorm te nemen.
Voorafgaand aan deze behandelingen zal eerst een bindweefselmassage op de rug gegeven worden. Verder uitleg hierover is te vinden onder het kopje ‘lichaamsbehandelingen’.

Shiatsu massage
Shiatsu massage is een oosterse massagetechniek waarbij er gewerkt wordt op drukpunten (energiepunten) die op zogeheten meridianen (energiebanen) liggen. Het doel is in het balans brengen en het normaliseren van de huidfuncties.

Doordat alles met elkaar in verbinding staat zal ook deze massage een gunstige uitwerking hebben op de rest van het lichaam. De grondlegger van de kosmetische shiatsu massage is Ronald Riksen. De massage wordt in een rustig tempo uitgevoerd op het gelaat, hals, decolleté en bovenarmen en duurt zo’n 35 a 40 minuten. Deze massagevorm zal daarom als zeer ontspannend worden ervaren.

Adresgegevens

Welpenheuvel 13
5425 PL De Mortel
info@debeautyzolder.nl

06 – 412 56 458 (via whatsapp bereikbaar)

Openingstijden

Behandelingen alleen op afspraak.

Prijslijst

Download hier de meest recente prijslijst. PRIJSLIJST