GELAATSBEHANDELINGEN

In mijn salon kunt u terecht voor diverse gelaatsbehandelingen. Deze variƫren van een reinigende behandeling, ontspannende behandeling of juist gericht op huidverbetering. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen zal de behandeling hierop aangepast worden.

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Ondanks dat ik mij voornamelijk richt op de gelaatsbehandelingen richt geef ik ook diverse lichaamsbehandelingen. Denk hierbij aan ontharen en massages. Voor overige informatie kunt u meer hierover terugvinden op de site.

PEDICURE

Uw voeten verdienen extra aandacht. Ze worden snel vergeten maar hebben des te meer met regelmaat een behandeling nodig. Ook voor specifieke klachten als eelt, likdoorns en/of ingegroeide teennagels kunt u bij mij terecht. Let wel, ik ben geen medisch pedicure! Hierover kunt u meer lezen op de site.

U vindt ons hier

Havixhorst 188
2402 MX Alphen aan den Rijn
info@debeautyzolder.nl
06 - 412 56 458
via whatsapp bereikbaar

Openingstijden

Behandelingen alleen op afspraak.

Prijslijst

Download hier de meest recente prijslijst. PRIJSLIJST

Beste klant, helaas moet ik u mededelen dat ik ivm studie geen nieuwe klanten meer aan kan nemen in mijn praktijk. Graag wil ik u daarom voor schoonheidsbehandelingen doorverwijzen naar salon Beauty by Ester, voor pedicure naar Puur by Mariska.

Ook bij salon natuurlijk bij Yvon kunt u voor alle behandelingen terecht.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben!

Zonnige groet, Hilde