PEDICURE

Verschil tussen Pedicure en Medisch pedicure
Sinds kort is er een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de Pedicure en Medisch pedicure. Diabetes patiƫnten en klanten met andere specifieke aandoeningen kunnen tegenwoordig alleen nog terecht bij de Medisch pedicure. Ik ben geen Medisch pedicure maar u kunt wel voor een optimale pedicure behandeling bij mij terecht.

Sinds Januari 2013 ben ik gediplomeerd als pedicure. U kunt bij mij terecht voor een basisbehandeling van 30min of een uitgebreide behandeling van 45min. Hierin wordt er goed gekeken naar een behandeling op maat.

Een basisbehandeling bestaat uit het knippen van de nagels, frezen, verzorgen van de nagels en verwijderen van milde eeltplekken en/of likdoorns.

Pedicure uitgebreid
Als u last heeft van eelt en/of likdoorns, ingegroeide nagels of andere voet- en nagelafwijkingen kan het noodzakelijk zijn om een uitgebreide behandeling in te plannen. Uiteraard zal er worden gekeken naar een behandeling op maat.

U vindt ons hier

Havixhorst 188
2402 MX Alphen aan den Rijn
info@debeautyzolder.nl
06 - 412 56 458
via whatsapp bereikbaar

Openingstijden

Behandelingen alleen op afspraak.

Prijslijst

Download hier de meest recente prijslijst. PRIJSLIJST

Beste klant, helaas moet ik u mededelen dat ik ivm studie geen nieuwe klanten meer aan kan nemen in mijn praktijk. Graag wil ik u daarom voor schoonheidsbehandelingen doorverwijzen naar salon Beauty by Ester, voor pedicure naar Puur by Mariska.

Ook bij salon natuurlijk bij Yvon kunt u voor alle behandelingen terecht.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben!

Zonnige groet, Hilde